Temamøte

Hvorfor går så store midler til PE-selskapene, lykkes de bedre enn børsnoterte selskap eller skyldes det at de kan arbeide uavhengig uten de krav til eksponering og rapportering som børsnoterte selskap har? Torsdag 1. november inviterer vi til temamøte med Frode Strand-Nielsen fra FSN Capital Partners og Christian Berg, CFO i Wilh. Wilhelmsen

PE-selskaper synes å lever bedre enn børsnoterte selskaper, hvorfor er det slike forskjeller, - og har børsnoterte selskap noe å lære?

Jon Hindar har lang erfaring både som CEO og styreleder i børsnoterte og PE selskap. Han innleder og fasiliterer møtet og diskusjonen mellom Norges ‘kong PE’, Frode Strand Nielsen,  og CFO i Wilhelmsen Group, Christian Berg.

Frode Strand-Nielsen leder FSN Capital, et av Nordens største og mest vellykkede PE-fond. Han har lang erfaring fra Arkwright Corporate Finance og  fra Bain & Company etter utdannelsen ved Harvard Business School

Christian Berg er CFO i Wilh. Wilhelmsen, og har lang ledererfaring fra PE, familieeeide, børsnoterte og kommunalt eide bedrifter, blant annet i Hafslund og Hitec Vision.

Enkel lunsj er klar fra 1130.