Personvernerklæring

Hvem er vi?

Norsk Institutt for Styremedlemmer (Styreinstituttet) er en medlemsorganisasjon for ledelse, styre og valgkomiteer i børsnoterte og statseide selskaper. Vår registrerte kontoradresse er Filipstad Brygge 1, PB 1250-Vika, 0111 Oslo. Vårt organisasjonsnummer er 993 943 657.

Hvilken type personopplysninger samler vi inn?

Styreinstituttet samler inn personopplysninger i forbindelse med registrering av deg som medlem. Vi vil be om ditt navn, din epost adresse, ditt mobilnummer og dine styreverv.

Hvorfor gjør vi dette?

Styreinstituttets hovedvirksomhet er temamøter om aktuelle saker med innledere og etterfølgende diskusjon. Vi har en berettiget interesse i å gjøre deg som medlem kjent med slike planer, tilhørende oppfølging og nyheter. Kun medlemmer blir invitert til våre arrangementer, og informasjonen skjer gjennom e-mail og Styreinstituttes hjemmeside.

Hvem deler vi informasjonen med?

Styreinstituttets medlemsregister og Content Management System (CMS) er en skreddersydd løsning utviklet av Webnodes AS. Bortsett fra informasjonskapsler som er en nødvendig del av selve publiseringsløsningen for nettsiden, bruker Styreinstituttet informasjonskapsler for å hente inn statistikk og analysere brukermønster. Opplysningene blir sammenstilt og analysert i statistikkverktøyet Google Analytics.

Informasjonen er kun tilgjengelig for webredaksjonen i Styreinstituttet og webleverandøren vår Webnodes AS. Enkeltbrukere vil ikke kunne identifiseres ut fra disse informasjonskapslene.

Hvor lenge vil dine data bli lagret?

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du ønsker å være registrert som medlem av vårt nettverk, motta informasjon om våre tilbud og vårt arbeid. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta informasjon fra oss.

Hvordan sikrer vi dine data
Styreinstituttet er opptatt av å hindre uautorisert tilgang til, og videreformidling av dine personopplysninger, og forplikter seg til å sørge for at personopplysningene behandles konfidensielt. Som en del av våre forpliktelser benytter vi tilstrekkelige organisatoriske og tekniske prosedyrer for å beskytte personopplysninger vi samler inn.  Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke fullt ut kan eliminere sikkerhetsrisiko forbundet med lagring og overføring av personopplysninger.

Hvordan kan du kontakte oss?

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til hvordan vi håndterer dine personopplysninger, ta kontakt med oss på post@styreinsitutt.no

Styreinstituttets personvernerklæring oppdateres løpende. 

Oslo, 05.12.2018

Norsk Institutt for Styremedlemmer   Org.nr 993943657   Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo, Norge   +47 900 15 551  E-post 

© Copyright 2009 Norsk Institutt for Styremedlemmer - All rights reserved    Terms of Use    CMS: Webnodes