Temamøte: Klimarisiko og klimakutt

Klimarisiko treffer alle, men hvor store ambisjoner har bedriftene om reduksjon av eget klimaavtrykk? Kan vi forvente store og langsiktige konsekvenser av koronapandemien på klimapolitikk og energimarked?
Arrangementet går som planlagt.

Klimarisiko: Trussel og mulighet for norske bedrifter

  • Hvordan påvirker klimaendringer norske bedrifter? TCFD-rapportering av klimarisko – hvorfor er den viktig for eiere, styrer og ledelse? Ved Martin Skancke
  • Hvordan vurderer kredittinstitusjonene klimarisiko, hvordan implementerer de? Kristin Holt, tidligere konsernansvarlig for Ocean Industries (shipping, havbruk) i DNB

Hva er bedriftenes egne klimaambisjoner?

  • Equinor ved Jon Erik Reinhardsen
  • Wallenius Wilhelmsen ved Roger Strevens

Samtale med de fire innlederne ledet av Harald Norvik

***

Praktisk informason: 

Byrådet innfører nye tiltak i Oslo  fra torsdag 29. oktober klokken 12. som vil påvirke vårt arrangement på følgende måte:

  • Continental Event er et serveringssted, så alle medarbeidere vil fra torsdag bruke munnbind
  • Alle gjester må ha på munnbind ved ankomst, avreise og ved bevegelse i lokalene. Når man har satt seg kan selvsagt munnbind tas av
  • Alle arrangementer har faste sitteplasser, man velger en plass og den er fast. (Reduksjon i antall fra 50 til 20 vil derfor ikke påvirke våre arrangementer)

Noen har stilt spørsmål ved at antall kontakter gjennom en uke ikke bør overstige 10 personer i sosiale sammenhenger ut over husstandsmedlemmer og barnehage- og skolekohorter. Dette punktet gjelder ikke eventer som gjennomføres hos profesjonelle aktører.

Continental er en profesjonell aktør som igjennom hele denne perioden har holdt høyt fokus på ekstra renhold og smittevernregler.

Både Hotel Continental og Styreinstituttet understreker at det fortsatt er trygt å delta på våre arrangementer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt dette. 

 

VELKOMMEN!